Welkom bij ActiveStay

Zijn jullie een sportief gezelschap wat naast gezellig samenzijn en overnachten ook eens wil beschikken over een super grote sport- en speelruimte van 400m2 met een gezellige lounge? Dan is ActiveStay dè locatie voor jullie. Groepsaccommodatie ActiveStay is gevestigd in het Brabantse Goirle. Onze accommodatie wordt voornamelijk verhuurd aan sport gerelateerde groepen & kampen en families in een groepsgrootte van 35 tot 82 personen.

Overnachten en sanitair

ActiveStay beschikt over diverse slaapkamers met stapelbedden variërend van 2 tot 18 personen. Deze bedden zijn van stevige kwaliteit en beschikken over goede hypoallergene matrassen. Dekbedden, kussens en lakens zijn eventueel ook beschikbaar tegen meerprijs. Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van de grote doucheruimtes met kraakheldere toiletgelegenheden.

Grote moderne keuken

Op de bovenverdieping van onze accommodatie is een grote eetzaal met professionele keuken aanwezig. Onze keuken is erop ingericht om groepen tot 80 personen van maaltijden te voorzien. Tijdens je verblijf geniet je dus van een goed uitgeruste keuken. De keuken is voorzien van een ruime koelkast en vriezer, professionele vaatwasser, bakplaat, 4 kookpitten, professionele heteluchtoven en koffiezetautomaat.

Sport- en speelruimte

Op de begane grond is een sport- en speelruimte van 400m2 aanwezig waar jong en oud zich kan vermaken. Deze zaal is voorzien van een judomat. Daarnaast zijn er grote sport- en speelmatten aanwezig. Extra fijn voor groepen met (kleine) kinderen is dat je zowel van de bovenverdieping als vanuit de begane grond goed toezicht hebt op deze zaal. Aangrenzend aan de sport- en speelruimte is de lounge waar je na een actieve dag prima kunt relaxen. In deze ruimte staat ook een tafelvoetbaltafel en tafeltennistafel waar je gratis gebruik van kunt maken.

Ontdek de regio

Onze groepsaccommodatie ligt in het prachtige Brabantse Goirle. Dit gezellige dorp beschikt over een gastvrij centrum met diverse winkels, voorzieningen en horecagelegenheden. Vanuit ActiveStay wandel je zo de bosrijke natuur in. Ook een mountainbiketocht behoort tot de mogelijkheden. In de nabije omgeving zijn het klimbos, de Natuurpoort en het gemeentelijke buitenzwembad eenvoudig te bereiken. Pretpark De Efteling en Safaripark De Beekse Bergen zijn ook zeker de moeite waard!

Rondleiding bij ActiveStay

Heb je interesse om deze accommodatie te boeken maar wil je eerst zelf een kijkje nemen op locatie? Ook dat kan. Eigenaar Jan geeft je graag een vrijblijvende rondleiding. Neem daarvoor contact met ons op.

Wil je met familie, vrienden, je collega’s of sportclub een gezellig weekend, midweek of week weg?
Plaats dan een reservering en bezoek groepsaccommodatie ActiveStay in Goirle.

De ideale groepsaccommodatie voor

Sportverenigingen Familie weekend Schoolkampen Vakantiekampen

Bedrijfsuitjes Cursus- en trainingsgroepen

  • Sportverenigingen
  • Familie weekend
  • Schoolkampen
  • Vakantiekampen

  • Bedrijfsuitjes
  • Cursus- en trainingsgroepen